Pridruži se!

Sole Azur

Sole Azur

Sole Azur
Adresa: Terazije 6
Telefon: +381 (11) 3626015
Mobilni: +381 (11) 3610148
E-mail: info@soleazur.rs
Turistička agencija Sole Azur postoji na nasem tržištu dugi niz godina i uspešno odoleva svim poslovnim izazovima, neprekidno unapređujuci svoje znanje i veštine shodno željama i potrebama naših klijenata. Ono što je veoma bitno je upravo to da za svakog klijenta možemo naći i organizovati upravo ono što Vi želite, bez obzira da li je reč o individualnim putovanjima, đačkim ekskurzijama, poslovnim kongresima u zemlji i inostranstvu ili domaći turizam.

…Na Vama je samo da odaberete…

Ono što je jedna od naših užih specijalnosti i po čemu smo najviše prepoznatljivi jeste organizovanje letovanja. Sole Azur Vam i ove godine nudi kvalitetan smeštaj u skladu sa povoljnim cenama. Tako smo za sezonu leto 2014 odabrali za Vas nekoliko destinacija u Grčkoj u vidu privatnog smeštaja (apartmana) i to: – Halkidiki i to Pefkohori i Hanioti, – Pargu i – Lefkadu. Uverićete se da vodimo računa o kvalitetu smeštaja koji Vam nudimo. Sve vile se nalaze u neposrednoj blizini plaze, u pitanju su noviji objekti (stari par godina) i da poseduju sve ono što Vam je potrebno za prijatan odmor. U Grčkoj Vam nudimo i brojne hotele na ovim i drugim mestima.

Pored privatnog smestaja, za sezonu LETO 2014 u Grčkoj Vam nudimo i veliki izbor hotela sirom Grčke i to od Kassandre, Sitonije i Atosa, dakle ceo Halkidiki, tu su i hoteli na najlepsim Grčkim ostrvima : Lefkada, Zakintos, Tasos, Krf, Mikonos, Santorini….kao i dobar izbor hotela u regiji Olimpa.

Pored Grčke, za leto 2014 Vam nudimo i druge destinacije kao sto su: Egipat, Turska, Tunis, Bugarska, Španija i Italija. Tu je i veliki izbor hotela i privatnog smestaja sirom Hrvatske, s`toga ne časite časa.

…Na Vama je samo da odaberete…

Mi znamo da je Vaš cilj da svoje letovanje provedete na najlepši način, a naš cilj je da Vi budete zadovoljni. Za koju god destinaciju se odlučili nećete pogrešiti, jer nama je stalo da se vratite zadovoljni i da pamtite na najlepši način leto 2014 i upravo zato ćemo se potruditi da opravdamo ukazano nam poverenje.


Aranžmani za putovanja Sole Azur

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top