Pridruži se!

SAB Travel

SAB Travel

SAB Travel
Adresa: Deligradska br. 9
Telefon: 011 3065 350
E-mail: office@sab.travel
Turistička agencija S.A.B. International osnovana je 1992. godine. Požrtvovan rad, profesionalan kadar, praćenje zahteva tržišta i konstantno širenje ponude učinili su da S.A.B. International danas predstavlja kompaniju sa izuzetnim kredibilitetom i ugledom kako među brojnim zadovoljnim putnicima, tako i među partnerima. Sigurnost, stabilnost i kvalitet usluge prepoznali su i naši saradnici u regionu, tako da je S.A.B. International danas prisutan na tržištu Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Ponuda destinacija S.A.B. International-a se temeljno priprema i konstantno širi. Takav pristup poslovanju postavio je kompaniju u sam vrh srpskih turoperatora. Danas se u bogatoj lepezi destinacija S.A.B. International-a nalaze sve popularne destinacije za letovanje i zimovanje.

Poseban segment poslovanja je S.A.B.-ov Air Ticket Servis zadužen za avio karte ka svim svetskim destinacijama. Dugi niz godina S.A.B. International prepoznat je kao kompanija od poverenja i među omladinom, pa organizacija omladinskih putovanja („ijade“, ekskurzije, itd.) predstavlja posebno zadovoljstvo. Zaposleni u agenciji izaćiće u susret svakom zahtevu za organizacijom poslovnog ili individualnog putovanja sa posebnim zahtevima. Velika pažnja poklanja se razvoju svih trendova turističke industrije na srpskom tržištu, te se u ponudi nalazi veoma bogata ponuda Wellness & Spa programa, namenjenih klijentima koji žele više od putovanja. Posebni tematski programi su u stalnom razvoju.


Aranžmani za putovanja SAB Travel

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top