Pridruži se!

Puzzle Group

Puzzle Group

Puzzle Group
Adresa: Mačvanska 13
Telefon: 011/24-59-195
Mobilni: 065/24-59-195
E-mail: office@puzzlegroup.org
ISTORIJA

Istorija ovog što danas vidite kao Puzzle datira još od pocetka 2003-te godine kada su osnivaci bili na pocetku svojih fakultetskih dana. Tada su još uvideli da ne postoji dosledna organizacija koja se iskljucivo bavi omladinskim turizmom i poceli su da iz hobija i ljubavi prema putovanjima organizuju za svoje prijatelje kreativna, originalna i jeftina putovanja.

Taj duh je ostao i do dana današnjeg iako se sada pristupa veoma odgovorno i profesionalno poslu, do tog nivoa da se novi trendovi u turizmu izucavaju i na postdiplomskim studijama.

Puzzle Group kao organizacija formalno postoji od 2009.  godine kada smo nezadovoljni klasicnim ponudama putovanja i upoznavanja novih kultura i nacija, odlucili da se posvetimo zabavi i potrebama mladih koji su nekako uvek po strani i njihove potrebe niko nije prepoznavao na pravi nacin.

Bilo nam je teško zamisliti još jedno novo putovanje koje moramo podeliti sa gospodinom, bebom ili bakom koji sede sedište ispred nas u autobusu ili imaju pritužbe na našu sobu zbog buke.

Od tada do danas uspeli smo da okupimo oko nas veliki broj mladih ljudi koji prepoznaju naše poruke i bezrezervno nas prate na novim destinacijam i dešavanjima kao i da prošire glas jedne mlade organizacije koja od kada se pojavila ima najveci rast svojih zadovoljnih članova u zemlji.

DANAS

Puzzle Group je osnovni brend Special Travel Agency d.o.o.  koja je nastala 2011. godine kao logican produžetak našeg velikog napredka i rasta. Nastavljamo da rastemo zajedno, prikupljamo iskustvo i svoje usluge podižemo na najveći mogući nivo.

MI ULAŽEMO U VAŠ E ZADOVOLJSTVO JER ZNAMO DA JE TO JEDINA GARANCIJA NAŠEG USPEHA.
Aranžmani za putovanja Puzzle Group

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top