Pridruži se!

Oktopod travel

Oktopod travel

Oktopod travel
Adresa: Bojanska 7
Telefon: +381 11 28 35 032
E-mail: info@oktopod.rs
Privredno  društvo "Oktopod" d.o.o. registrovano je 23.12.1998.godine.

Dokaz  uspeha je i priznanje koje dodeljuje YU TRAVEL revija za Šampiona turizma Srbije i Crne Gore kao najboljeg organizatora putovanja za Grčku 2005, 2006. i 2007. godine i Šampion turizma Srbije za organizatora putovanja za Grčku 2008. godine.

Danas je "Oktopod" moderna  turistička agencija sa tri poslovnice u Beogradu, kao i poslovnicama u Novom Sadu, Lazarevcu, Kragujevcu, Nišu i Šapcu. “Oktopod” je iskusan i pouzdan organizator putovanaja u zemlji i inostranstvu sa licencom Organizatora putovanja zavedena u Registru Turizma pod brojem OTP 130/2010 od 05.02.2010.godine.

Naš tim čini 26 zaposlenih, kvalifikovanih radnika sa višegodišnjim iskustvom u turizmu (menadžeri, ekonomisti za turizam, referenti saobraćaja, komercijalisti, profesionalni vozači, referenti prodaje, iskusni pratioci grupa...).

U vlasništvu preduzeća “Oktopod” su dva poslovna prostora u kojima se obavlja delatnost turističke agencije u Beogradu, kao i sopstveni parking za  održavanje i kontrolu autobusa.

U sklopu voznog parka  posedujemo tri moderno opremljena double decker turistička autobusa, marke Neoplan, i dva visokopodna turisticka autobusa sa 31 odnosno 49 komercijalnih mesta, koji se tokom cele godine iznajmljuju za putovanja širom Srbije i  Evrope gde su  propisana stroga pravila o  kvalitetu  i tehničkoj  ispravnosti vozila. Naši autobusi i  iskusni vozači i pratioci angažovani su za izvođenje velikog broja putovanja, djačkih ekskurzija koje su se odvijale u zemlji i inostranstvu kao i Radničko sportskih igara u Grčkoj.

Navedeno iskustvo, ugled, osoblje i poverenje nekoliko desetina hiljada redovnih putnika, široke subagentske prodajne mreže od preko 250 turističkih  agencija širom Srbije daju nam podstrek i pravo da konkurišemo za organizaciju Vaših putovanja.

Ukažite nam jednom poverenje i bićete dugogodišnji zadovoljni korisnik naših usluga.


Aranžmani za putovanja Oktopod travel

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top