Pridruži se!

Montenegro Rental Agent

Montenegro Rental Agent

Montenegro Rental Agent
Adresa: Cara Lazara 101, Sutomore
Mobilni: +382 69 726 756
E-mail: mne.rental@gmail.com
Websajt: https://www.facebook.com/montenegro.rental

Poštovani gosti,

Naša agencija pruža usluge svim gostima koji traže komforan, pristupačan i pouzdan smještaj na crnogorskom primorju. U skladu sa potrebama gostiju, naša agencija se specijalizovana za pronalaženje odličnog i kvalitetnog smještaja na području Crnogorskog primorja, koji odgovara zavtjevima i standardima gostiju. Naša misija je pomoć pri unapredjenju kvaliteta ponude i usluge vlasnika objekta, koji nude smještaj, kroz bolju edukaciju, pripremu  i promociju, kako bi poboljsali ponudu i kvalitet usluge gostima koji traže komforan, siguran i pristupačan smještaj.

Za Vam smo dragi gosti iz ponude izdvojili niz fenomenalnih objekata koje smo pažljivo izabrali, kako se tiče pristupačnih cijena, tako i kvaliteta i ljubaznosti domaćina, za koje smo sigurni da će učiniti da uživate u svakom trenutku boravka.

Naša je želja da što bolje uživate u odmoru i da nas sa zadovoljstvom preporučite i svojim prijateljima!

Hvala na interesovanju! Lijep pozdrav!

Menadzer prodaje: Marko Zgradić
Kontakt telefon +382 69 726 756 (viber)


Aranžmani za putovanja Montenegro Rental Agent

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top