Pridruži se!

Metropoliten tours

Metropoliten tours

Metropoliten tours
Adresa: Makenzijeva 26
Telefon: +381 (11) 2430-852
Mobilni: +381 (11) 2430-899
E-mail: glob@metropoliten.com
Glob Metropoliten tours je privatna turistička agencija osnovana 1997. godine koja se bavi kompletnim uslugama u turizmu, savremeno organizovana, uključena u međunarodni sistem informacija, poseduje profesionalan kadar i najsavremeniju elektronsku opremu.

Agencija je član međunarodne organizacije IATA, jugoslovenskog udruženja turističkih agencija YUTA, uključena u Amadeus sistem i u Bank Settlment Plan - sistem prodaje avio karata.

Agencija se bavi organizacijom privatnih i poslovnih putovanja, prodajom paket aranžmana, prodajom avio, autobuskih i voznih karata, iznajmljivanjem turističkih i drugih kapaciteta, organizacijom transporta od i ka aerodromu, organizacijom ekskurzija i obilazaka, organizacijom poslovnih sastanaka, konferencija, kongresa, sajmova, koktela i banketa. Agencija takođe pruža i rent-a-car uslugu. U svom dosadašnjem radu, Glob Metropoliten tours je dobio niz priznanja od velikog broja svojih klijenata i stekao zavidan uspeh.

Zahvaljujući do sada postignutom kvalitetu i organizaciji rada, Glob Matropoliten Tours je odgovorio postavljenim standardima LCC fransize i u zelji da napravi korak napred na tržištu turističkih usluga priključio se ovom internacionalnom lancu i zvanično počeo sa radom 25. oktobra 2006. godine.


Aranžmani za putovanja Metropoliten tours

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top