Pridruži se!

Marlin travel

Marlin travel

Marlin travel
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10ž lokal 1 i 2
Telefon: +381 11 655 77 05
Mobilni: +381 11 655 77 06
E-mail: office@marlin.rs
MARLIN Travel, kompanija sa OTP licencom br 92/2013, osnovana je u oktobru 2013. godine, sa timom koji ima višedecenijsko iskustvo u nacionalnim i međunarodnim institucijama iz oblasti turizma, kao i u samoj privredi, kako domaćoj, tako i inostranoj.

Pored organizacije putovanja za pojedince i grupe, posebnu pažnju obraćamo i na organizaciju velikih događaja, kongresa i kompanijskih putovanja na svim nivoima (menadžment i sindikati).

Naš tim nastoji da svoje napore usredsredi na proizvodnju kvalitetnih putovanja, odgovarajući na potrebe klijenta današnjeg vremena, ali sa pogledom na budućnost.

Naša misija: Naša misija je da pružimo jedinstvenu uslugu putovanja sa posebnim osvrtom na kvalitet i podizanje svesti korisnika naših usluga, kombinujući našu energiju i entuzijazam sa  dugogodišnjim iskustvom.

Naša vizija: Postati lider u zemlji i regionu u organizaciji putovanja i pružanju turističkih usluga kako pojednicima, tako i kompanijama.


Aranžmani za putovanja Marlin travel

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top