Pridruži se!

Love2Travel

Love2Travel

Love2Travel
Adresa: Požeška 67a, Lokal 1.15
Telefon: 011/ 3548-918
Mobilni: 060/ 4080-515
E-mail: office@love2travel.rs
Websajt: http://www.love2travel.rs/

Love 2 Travel D.o.o. je turistička agencija nastala iz ljubavi dva turistička vodiča prema putovanjima i jedinstvena po tome što se opredelila da svoje programe i aranžmane bazira na filozofiji porodičnih vrednosti i edukativnih aktivnosti u kojima najviše pažnje posvećujemo deci, njihovom zdravlju i pripremi za odrastanje i život.

Love 2 Travel tim aranžmane i programe realizuje kao pozitivnu sinergiju najlepših destinacija širom Evrope i sveta, najatraktivnijih letovališta i ski-centara, mediteranskih ostrva i uzbudljivih krstarenja na koje ćemo vas povesti i želje da svi naši klijenti postanu deo Love 2 Travel tima stvarajući jednu veliku porodicu u kojoj ćemo zajedničkim snagama promovisati nov način turizma koji smo nazvali „Okupimo porodicu“.

Love 2 Travel „Okupimo porodicu“ je edukativni turizam za decu i odrasle sa idejom zbližavanja porodica, zajedničkog kreiranja aktivnosti za decu kao i planiranja kurseva i škola u oblasti dečjih igara, kreativnih radionica, plivanja, ronjenja, podvodnih aktivnosti, poznavanje istorije i i kulturne tradicije.

Love 2 Travel D.o.o. Sigurnost i pouzdanost, ubedljivo najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna inventivnost u kreiranju i realizaciji brojnih putovanja, stručni i obrazovani kadrovi, razgranata mreža subagenata i pouzdani partneri širom sveta, čine suštinu ovog turističko – agencijskog brenda.
Aranžmani za putovanja Love2Travel

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top