Pridruži se!

Koral turs

Koral turs

Koral turs
Adresa: Glavna 176, TC Atrijum, 22400 Ruma
Telefon: +381 22 473 569
Mobilni: +381 64 211 45 75
E-mail: koralturs@yahoo.com
Turistička agencija Doo Koral Turs osnovana je 1997. godine kao porodična firma, sa sedištem u Rumi. Koral turs poseduje licencu  ministarstva turizma A kategorije.

Bavimo se organizacijom đačkih ekskurzija, putovanja u zemlji i inostranstvu, seminara, organizovanjem jednodnevnih izleta, prevoz putnika u međunarodnom i domaćem drumskom saobraćaju. U svom posedu imamo autobuse turističke klase od 8 do 65 sedišta.

Prodajemo ZIMSKE i LETNJE aranžmane kao ovlašćeni agenti velikih turoperatora. Bavimo se i rezervacijom hotela u svim delovima sveta (za individualna putovanja), prodajom avio karata (za šta smo sigurni da vam možemo ponuditi najpovoljnije cene), voznih i autobuskih karata, kao i iznajmljivanjem autobusa.

Uslugu pružamo -  Profesionalno, Kvalitetno, Uvek na vreme !


Aranžmani za putovanja Koral turs

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top