Pridruži se!

Kontiki travel

Kontiki travel

Kontiki travel
Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 54
Telefon: +381 11 20 98 000
Mobilni: +381 11 20 98 021
E-mail: info@kontiki.rs
Mi smo na predivnom putovanju više od 20 godina, fokusirani da donesemo vrhunsku uslugu i ispunimo najviše standarde i očekivanja.

I danas, dvadeset godina nakon prvog usluženog putnika, Kon Tiki Travel nastavlja da se razvija, da osvaja tržišta i zadovoljava hiljade svojih klijenata.

Vizija kompanije nikada nije bila jasnija i pored činjenice da radimo u veoma teškim vremenima. Ona podrazumeva nekoliko strateških puteva koje ukrštene daju menadžmentu i akcionarima Kon Tiki Travel-a razlog da veruju da će i narednih dvadeset godina biti uspešne barem kao period koji je za nama.

ODRŽIV RAZVOJ

Za menadžment Kon Tiki Travel-a stabilnost rasta i razvoja poslovanja i održivost kvaliteta usluga osnovna je strategija kompanije. To se posebno pokazalo važnim u vreme snažne finasijske krize, kao i geopolitičkih previranja u svetu, jer i dalje beležimo rast broja putnika, koji nam na taj način pokazuju da smo na pravom putu. Nastavićemo da osmišljavamo bogatu i raznoliku ponudu, koja će biti posebno iskustvo za naše putnike, čime ćemo ispunjavati i sve zahteve naših klijenata i tržišta na kojima poslujemo.

MARKET LIDER

Mi imamo samo jedan cilj – da ostanemo sinonim turističke industrije Srbije i regiona, kroz ponudu najrazličitijih i fleksibilnih putovanja u gotovo sve krajeve sveta, koji zadovoljavaju stalno promenljive zahteve putnika i trendove tržišta. Čak 146 različitih svetskih destinacija dokaz su da smo u prethodnom periodu uspešno realizovali našu strategiju ponudivši klijentima “svet na dlanu”.

ZAPOSLENI

Znanje i procena vrednosti zaposlenih na svakom mestu bili su i ostali krucijalni za naš uspeh. Kombinacija iskustva, inovacija, znanja specijalista u posebnim segmentima, uz kvalitet vodiča, učinili su da Kon Tiki Travel zauzme poziciju najbolje turističke agencije u Srbiji, kao i da je zadrži posle dvadeset godina poslovanja. Stoga kompanija nastavlja da ulaže maksimalne napore da prepozna talentovane kadrove koji mogu da naprave razliku u kvalitetu u odnosu na konkurenciju i doprinesu razvoju.

INOVATIVNOST I INVESTICIJE

Dvedeset godina kasnije svesni smo da tržište i trendovi nikad nisu bili zahtevniji. Zato mi investiramo u nove tehnologije, pozicioniramo se na novim tržištima. Organski rast poslovanja praćen povećanjem efikasnosti kroz investicije u IT rešenja, uz vrlo aktivno prisustvo kako na domaćem, tako i na drugim tržištima, vizija je ljudi koji vode kompaniju na početku treće decenije postojanja. Mi snažno verujemo da će ta vizija dugoročno postaviti snažne osnove uspešnog poslovanja Kon Tiki Travel-a u godinama koje su prenama.

Kon Tiki Travel je vodeća i jedna od prvih turističkih agencija sa privatnim kapitalom u Srbiji. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i moderne poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom sveta, suštinske su vrednosti ovog turističko- agencijskog brenda.

I na isteku druge decenije poslovanja, Kon Tiki Travel svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogao na pravi način da odgovori na sve veće izazove.

Inovativnim pristupom u kreiranju turističke ponude i visokim standardima poslovanja, Kon Tiki seizborio za lidersku poziciju u konkurenciji srpskih turoperatera. Od 1990. godine postepeno je izrastao u agenciju u kojoj je broj zadovoljnih putnika u stalnom porastu.

Kon Tiki Travel je na domaćem tržištu kao i u okruženju prepoznatljiv po vrhunskoj usluzi. Potrebe svoje sve brojnije klijentele zadovoljava stalnim širenjem ponude. Svetski poznate destinacije, najatraktivnija letovališta i ski-centri, evropski gradovi i metropole sveta, daleka ostrva i uzbudljiva krstarenja, poslovna putovanja i kongresi, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio-karte i još mnogo toga, učinile su da Kon Tiki Travel u rekordnom roku postane – marka za ceo svet.


Aranžmani za putovanja Kontiki travel

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top