Pridruži se!

Grand Tours

Grand Tours

Grand Tours
Adresa: Železnička 23/a
Telefon: +381 21/ 422-325
Mobilni: +381 21/422-324
E-mail: prodaja@grandtours.co.rs
Websajt: http://www.grandtours.co.rs
Turistička agencija "Grand Tours" je osnovana kao porodična firma 03.01.1991. u Novom Sadu gde se i danas nalazi u ulici Želježnicka 23a.

Agencija Grand tours ima poslovnu jedinicu u Beogradu u ulici Kraljice Natalije broj 78.

Poseduje licencu za rad: OTP broj 293/2010 od 17.02.2010. Članovi smo Udruženja turističkih agencija Srbije YUTA od samog osnivanja, uvršteni smo u agencije koje su standardizovane za organizaciju i realizaciju određenih vidova putovanja, između ostalog i standardizovane grupe za omladinski i đački turizam.

Agencija radi 12 meseci u godini i bavi se organizacijom individualnih i grupnih putovanja kao što su: letovanja, zimovanja, evropske metropole, daleke destinacije, kongresni, banjski, zdrastveni turizam...

Agencija svake godine prati standard koje je sama postavila, po kojima je prepoznatljiva, a to su: atraktivni i originalni programi, visok nivo kvaliteta i usluga, najpovoljniji uslovi plaćanja na tržištu, stručni vodiči, sigurna zabava i provod, iskren, otvoren i prijateljski odnos sa klijentom. Iz dosadašnjeg iskustva možemo tvrditi da je saradnja ostvarena na obostrano zadovoljstvo, što mogu potvrditi svi od najmlađih do najstarijih putnika.

Agencija je od početka osnivanja poslovala na samoj rekami korisnika njenih usluga, da bih nakon nekoliko godina prerasla u najvećeg turoperatora Vojvodine brojna priznanja od strane Privredne komore Vojvodine, Novosadskog sajma, Turističke prizme i ostalih dokazuju neosporni kvalitet u pružanju turističkih usluga.

Svojim predanim radom postala je jedan od lidera u celoj Srbiji, o čemu svedoči i broj od preko 20.000 zadovoljnih putnika godišnje iz svih krajeva.


Aranžmani za putovanja Grand Tours

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top