Pridruži se!

Fly Fly Travel

Fly Fly Travel

Fly Fly Travel
Adresa: Knez Mihailova 30, II sprat
Telefon: 0112185616
Mobilni: 381607470787
E-mail: office@flyflytravel.com
Fly Fly Travel je jedinstvena Kompanija na našem tržištu koja se za kratko vreme pozicionirala u sam vrh firmi koje se bave posredovanjem u avio industriji. Sistem poslovanja ogleda se u rezervisanju i prodaji avio karta za sve poslovne ljude, grupe i pojedince. U svojoj ponudi poslova imamo prodaju krstarenja i turističkih aranžmana. Prisutni smo na svim medijima sa solidno jakom i prepoznatljivom kampanjom.

Kompanija trenutno ima pet kancelarija u Beogradu. Sedište je u tzv. “avion zgradi” u Knez Mihailovoj ulici 30/2 a pored ove poslovnice FLY FLY Travel ima predstavništva na sledećim lokacijama:

YBC, Aerodrom Nikola Tesla, Naselje Belville i Ada Ciganlija . Kompanija trenutno poseduje i dve franšizne jedinice – Kragujevac i Bar.

U planu je otvaranje agencija u Novom Sadu i Nišu.
  • Vizija
  • Misija
  • Vrednosti
„FLY FLY TRAVEL“ je nakon godinu i po dana postojanja lansirao prvi srpski magazin o civilnom vazduhoplovstvu i turizmu „FLY&TRAVEL“ inflight magazine. Uskoro ćemo predstaviti 11. broj magazina, čime dokazujemo da smo prevazišli sve probleme koje svaki magazin ima na početku i osigurali svoju budućnost na tržištu. Štaviše, naš magazin je trenutno jedini srpski mesečnik koji obrađuje teme avijacije i turizma.

„FLY FLY TRAVEL“ je jedna od retkih agencija koja posećuje sve svetske relevantne sajmove turizma na kojima širi svoj asortiman, sakuplja ideje, ostvaruje kontakte i na taj način uspeva da konstantno prati trend u svetu avijacije i turizma.

Kompanija „FLY FLY TRAVEL“ je izabrana od strane švajcarskog avio-prevoznika „SkyWork“ za svog GSA agenta (engl. General Sales Agent, zvanični predstavnik prodaje) na području Srbije. U pregovorima je sa još par avio-kompanija kojima je srpsko tržište zanimljivo, a trenutno nemaju svog predstavnika.


Aranžmani za putovanja Fly Fly Travel

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top