Pridruži se!

Falcon travel

Falcon travel

Falcon travel
Adresa: Strahinjića Bana 73a
Telefon: +381 11 32 85 565
Mobilni: +381 11 32 85 111
E-mail: falcon.travel@beotel.net
Slovo direktora

Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti , uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: “U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI”. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
Posete svim većim sajamskim manifestacijama
Indivudualna putovanja
Avio karte po najpovoljnijim cenama
Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
Zimski turizam
Šoping ture
Kupovinu putnog i viznog osiguranja
Usluge dobijanja vize
Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
Iznajmljivanje autobusa
Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?
Da li ste pogledali našu ponudu za leto?
A tek cene??

VAŠ FALCON


Aranžmani za putovanja Falcon travel

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top