Pridruži se!

Big Blue

Big Blue

Big Blue
Adresa: Makedonska 4
Telefon: 011 / 2228 330
E-mail: info@bigblue.rs
BIG BLUE GROUP je osnovan 2006. godine i poseduje licencu kategorije OTP 255/2010 od 12.02.2010. U 2009. godini Big Blue Group postaje lider u organizovanju aranžmana za Tursku i konačno se svrstava u najznačajnije organizatore putovanja na našem tržištu. Za nepunih sedam godina, od male porodične agencije sa jednom poslovnicom, sada ima pet svojih poslovnica, tri u Beogradu, po jednu u Novom Sadu i Kragujevcu kao i još dve poslovnice koje pod imenom BIG BLUE rade po principu franšize, jednu u Beogradu i jednu u Subotici. Za ovakvu vrstu poslovanja je zainteresovan sve veći broj manjih agencija pa će se broj franšiznih poslovnica BIG BLUE sigurno još uvećavati. Uz naše poslovnice, aranžmane agencije BIG BLUE prodaje i veliki broj subagenata na celoj teritoriji Srbije.

Poslednjih godina BIG BLUE je značajno proširio sferu svog delovanja tako da sada u ponudi osim najatraktivnijih letovališta sve većem broju svojih putnika nudi i poznate ski-centre u toku zimskih meseci ali i grupne ili individualne aranžmane za evropske i svetske metropole, daleke destinacije, egzotična ostrva, krstarenja, posete seminarima i kongresima širom sveta...

Turistička agencija Big Blue Group je zvanični i ovlašćeni prodavac ulaznica i paket aranžmana za Olimpijske Igre u Londonu 2012.

Big Blue je nosilac IATA licence što ga svrstava u svetsku porodicu putničkih agencija koje se bave prodajom avio karata. BIG BLUE u svojim poslovnicama koristi AMADEUS i GALILEO globalne rezervacione sisteme za prodaju avio karata.

BIG BLUE porodica se konstantno popunjava i širi. Uz iskusne turističke stručnjake tu su i mladi, perspektivni i obrazovani kadrovi sa velikom željom za dokazivanjem. Zajednička želja da konstantnim usavršavanjem, velikim angažovanjem i stalnim podizanjem kvaliteta usluge doprinesemo da Big Blue postane lider u regionu. Najveća nagrada zaposlenima jeste činjenica da se svake godine broj zadovoljnih putnika uvećava i već je značajan broj onih koji nam se stalno vraćaju.


Aranžmani za putovanja Big Blue

Pridruzi se

© 2016. Moja Avantura
društvena mreža za putovanja i zabavu - Pokreće izrada web sajtova beograd
Nudmo Vam izbor ideja za odmor i putovanje, kao i povoljne cene smeštaja u dogovoru sa vlasnicima smestaja. Mi ne možemo biti odgovorni za ispravnost cena i usluga koje su prikazane, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima. Letovanje 2016 Grčka, Turska, Crna Gora aranžmani za putovanja avionom i autobusom. Bikinis

Top